Outfit #28 - Vila skjorte

Outfit #29 – Vero Moda bluse

Indeholder reklame-links IMG_3131IMG_3125IMG_3124

Så blev det endelig weekend. Det har jeg set frem til længe. Mine dage i skolen er lange, så allerede fredag morgen er folk trætte og vil have weekend. I dag står den på shopping med min mor. Vi tager til Rødovre, hvor der er kulturnat med en masse gode tilbud. I morgen er der The Voice’16 i Tivoli og traditionen tro tager jeg der ind med mine venner. Det skal nok blive hyggeligt, med en masse god musik og godt selskab. God weekend til jer!

(Min bluse er fra Vero Moda og bluserne fra Dr Denim.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #28 - Vila skjorte