Outfit #29 - Vero Moda bluse

The Voice’16

The Voice'16

Jeg har efterhånden været med til en del The Voice koncerter. Hele 5 stk er det blevet til. Der er en vild stemning i Tivoli, når de mange forskellige artister går på. Der er lidt til enhver smag. I går var der mange nye artister, der kun har få numre, men til gengæld er det dem, der har fyldt hitlisterne hen over sommeren, så de skulle selvfølgelig med. Det gjorde at de store kunstner kunne spille flere numre. Som en overraskelse kom Nik & Jay og spillede et par af deres hits, det gjorde de som altid med masser af energi og et festligt Tivoli.

Jeg var selv ret begejstret for at høre Christopher, Nik & Jay, Page Four, Gulddreng, Bro og Blak & Jimilian.

Jeg havde i hvert fald en fed aften sammen med mine venner. Jeg møder altid en masse venner derinde som jeg ikke lige har set for nylig og det er altid hyggeligt at sige hej til dem igen. Jeg stod lige bag inner circle området, hvilket er en vild god plads at få, når man ikke har ventet flere timer på pladserne. Vi kunne se det hele på scenen og havde en fest sammen med en masse mennesker, der også var klar på at synge med.

Hvis man er personen der godt kan lide at gå til koncerter, men ikke har tiden eller synes det er for dyrt, så er The Voice en god mulighed for at opleve mange artister på samme tid til få penge. Det koster nemlig kun Tivolis entré eller et sæsonkort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #29 - Vero Moda bluse