The Voice'16

Outfit #28 – Outfit fra Bryggen

Indeholder reklame-links ♥DSC_0580DSC_061♥3♥DSC_0612DSC_0632.jpg 000000DSC_063♥8DSC_066♥7♥DSC_0548DSC_068♥2

Jeg var i København i sidste uge sammen med en ven, hvor vi gik rundt og tog lidt billeder til bloggen. Jeg er ret glad for resultatet, selvom de ikke er de skarpeste billeder. Se lige et fint område vi fandt på Bryggen. Jeg havde taget et lidt mere råt outfit på. Jeg har flere stilarter, når det gælder tøj. Jeg kan godt lide at være feminin og andre dage mere rå i looket. Dette er et nemt look alle kan lave. Et par jeans, en t-shirt og en læderjakke. Nemmere bliver det ikke.

Jeg har mine bukser på fra Dr Denim, en armygrøn top fra Vila og en læderjakker fra Vero Moda.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Voice'16