Outfit #29 - En travl hverdag

Shop mit tøj

14397382_10207137448660902_1645265690_n

Jeg har brugt min søndag på at rydde op i mit skab. Jeg har fundet en masse bluser, skjorter, jumpsuits, kjoler, bukser, shorts , tørklæder, solbriller og sko, som jeg har sat til salg på appen Tradono. I er velkommen til at tage et kig. I skal bare søge efter mit navn (Simone Damsfeld) så kommer mine ting frem. Tøjet koster primært mellem 50-100 kr. og meget af det er ikke brugt. Så det er billigt! Grunden til at jeg sælger er, at jeg ikke passer tøjet mere eller at jeg ved, at jeg ikke kommer til at bruge det mere. Jeg synes det er synd at det bare hænger og ikke bliver brugt. Jeg har allerede været nede med 2 sække tøj til røde kors, så det de bedre sager der er tilbage.

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #29 - En travl hverdag