Shop mit tøj

Final song

DSC_0331

Jeg troede min dag i går ville blive hård, ligesom min aften var i forgårs. Jeg kunne ikke spise, og min familie prøvede gentagne gange at få mig til bords. Jeg endte med at tage ud at løbe, og ringe til en ven i håb om at få tankerne væk. I går morges vågnede jeg op til et nyt kapital. Jeg vidste jeg ikke skulle kæmpe mere og bruge min tid på forkerte mennesker, der ikke vil mig det godt. Nogen personer er bare egoistiske, tænker kun på deres eget behov og skubber folk væk på vejen, for at få deres vilje.

Efter flere måneder hvor jeg ikke har kunne få et ord indført og fået skylden for alt, er det slut. Om jeg er glad? Nææ, jeg hader når tingene slutter dårligt, så man slet ikke kan snakke sammen mere. Det synes jeg er hårdt. For jeg så personen som en god ven, men som misforstod alt hvad jeg sagde til sidst, på grund af personens egne fejl.

I går morges vågnede jeg op og tænkte på de positive ting, der er ved at ske for mig. Forhåbentlig kommer der til at ske nye og spændende ting på bloggen og jeg glæder mig til at finde ud af helt præcis hvad. Jeg har nogle dejlige mennesker omkring mig, der altid er der for mig.

Jeg ved, vi piger er gode til at kæmpe for venskaber, men sommetider er det en umulig opgave. Nogle folk skal man ikke kæmpe for. Man ender med at såre sig selv. Forhåbentligt indser de en dag, at de begik en fejl, men for mig er det slut.

Nu sidder jeg lidt og smiler over dette indlæg, uden helt at vide hvorfor.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop mit tøj