Lækre striktrøjer

Inspiration til outfit #1

Indeholder reklame-links Simone Damsfeld – Outfit inspiration

Skjorte | Bukser | Taske | Sko

 Vi kender alle de irriterende tøjkriser, hvor ingenting passer sammen og alt bare er kedeligt. I så fald ender man altid med at tage det samme tøj på. Formentlig det øverste sæt, man alligevel altid render rundt i. Jeg har mindst et sæt på om ugen, som jeg også havde på ugen før. Sådan er det bare. Kreative mig… Jeg når tit derud, hvor jeg må bruge Instagram for at få lidt inspiration. Det tænker jeg, vi er mange der gør. En anden ting jeg er begyndt på, er at kigge rundt på butikkernes webshops. Alt fra Nelly, ASOS, Bestsellers mærker (Vero Moda, Vila, Y.A.S) og en masse andre. Der finder jeg inspiration under nyheder, der kan man nemt se alle kategorier, i stedet for kun bluser eller kun bukser.

Udover mine outfits billeder, vil jeg begynde at lave lidt inspiration til outfits. Den vil i hurtigt kunne finde under mode kategorien.

Denne gang har jeg fundet en fint hverdags look, der minder lidt om et business look, men også kan bruges til et aften arrangement. Skjorten er super fin med sine hvide striber. Lige nu hitter lækre “pyjamassæt” og det look får man med denne skjorte, på grund af de lodrette striber. Bonus, striberne får dig til at se tyndere ud 😉 Bukserne er dejlige løse, strammer ikke, men sidder godt. Jeg har selv et lignende par, jeg er rigtig glad for. Hele sættet passer godt sammen i de dybe farver. Man kan bruge en hvilken som helst skjorte og så har man også et outfit til dagen efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre striktrøjer