Inspiration til outfit #1

Afsløring af kæmpe nyhed!

Simone Damsfeld

Nu kan jeg afsløre en kæmpe nyhed. Jeg var til møde hos Bloggers Delight (BD) i går sammen med 10 andre bloggere/instagrammere for at høre mere om et nyt projekt. BD er i gang med at skabe et nyt univers for unge bloggere. Hvis i har lagt mærke til det, så er der ikke mange unge bloggere tilbage på BD mere. De er blevet voksne og har fået børn, og blogger nu til et andet segment. Det nye univers lyder så spændende og nyt, at jeg har valgt at indgå et samarbejde med BD. Jeg glæder mig til at kunne fortæller jer mere om det.

Jeg kan fortælle så meget, at vi er 15-20 unge der starter på en “ny” side. Den kommer til at fungere ligesom BD ser ud og fungerer i dag, men med et nyt design. Lige nu er siden ved at blive gjort klar til os nye bloggere, derfor venter jeg med at offentliggøre navnet på siden, til det hele er på plads. Jeg er så heldig at starte som premium blogger med det samme, hvilket giver mig en masse muligheder. Det hele burde være på plads til starten af november. I vil stadig kunne finde min blog på simonedamsfeld.dk, og det bliver ikke ændret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #1