Afsløring af kæmpe nyhed!

Skam er tilbage

Udklip

Så er serien tilbage vi alle har ventet på. Skam udkom i nat med sæson 3, hvor vi nu følger den seksuelt forvirret Isak. William er vist ikke med i sæson 3. Øv, til alle os der har elsket Nora & Williams forhold. Tilbage har vi Chris, som også ser godt ud. Måske der kommer et nyt par, bestående af Chris og Isak? Hvem ved…

I kan følge med i Isaks liv her. Der bliver løbende lagt videoer op fra filmen samt billeder og videoer fra Instagram og beskeder mellem de andre karakterer, på den norske hjemmeside skam.p3.no. I slutningen af ugen bliver alle videoerne klippet sammen til et afsnit. Så hvis i ikke gider se mange små klip, må i vente til ugen er omme. Ellers kan i hygge jer med Skam på denne lidt grå søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsløring af kæmpe nyhed!