Outfit #30 - Monki efterårskjole

Outfit #31 – Copenhagen girl

Simone DamsfeldSimone DamsfeldSimone DamsfeldSimone DamsfeldSimone DamsfeldSimone DamsfeldSimone Damsfeld

Link: Bluse & Bukser.

Jeg var et smut forbi København, da vejret stadig var lidt lunt. Jeg havde min nye bluse på fra Romwe, som er en ret enkel bluse, men med en rå detajle med huller på skulderne. Det er jeg ret vild med. Det gør at det hele ikke altid ser så fint ud. Bukserne er mine klassiske jeans, som jeg er rigtig glad for. De passer mig nemlig perfekt.

I denne uge er min klasse på studietur i Berlin. Vi er 8 elever fra min klasse og i alt 42 elever, der har valgt at blive hjemme. I stedet for Berlinturen skal vi skrive en international opgave på skolen. Min klasse hygger sig i hvert fald med øl i Berlin, kan jeg se på min snap. Flere har ikke kunne forstå mit valg om at blive hjemme, men jeg føler det er det rigtige. Så har jeg også tid til at få skrevet blogindlæg og få trænet. Jeg er i  gang med at forberede en del forskellige blogindlæg til det nye blogger projekt kommer på benene. Så der er en grund til, at der går et par dage i mellem indlæggende for tiden. Snart skal jeg til møde vedrørende bloggens design sammen med nogle af de piger, der også er med i projektet. Jeg glæder mig til at møde pigerne igen og lære dem bedre at kende. Daniel fra bloggen “Fag and fab” vil hjælpe med at finpudse vores blog. Så måske bloggen skal have en makeover, who knows. Vi må se hvad han har af gode idéer. Jeg har i hvert fald lidt selv. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #30 - Monki efterårskjole