Outfit #31 - Copenhagen girl

Endelig efterårsferie

dr

I går startede efterårsferien for de fleste, selvom jeg har følt, at jeg har haft ferie siden i tirsdags, da vi kun har haft få timer i skolen. I går var min mor og jeg til kulturnat i København. Når man har købt kulturpas til 90 kr. har man adgang til ca. 750 forskellige arrangementer i København. Vi valgte at starte i DR huset, hvor der var åbent hus med rundvisninger i studier og værksteder. Man kunne se hvordan flere af deres programmer bliver optaget og se kulisser til en ny dramaserie mm. Der var mega lang kø til det hele, men da køen til at se DR Nyhedernes studie virkede mere tilgængelig, besluttede vi at se det. Efter ca. en halv time i kø, kom vi ind i studiet. Her hørte vi om arbejdet i studiet og bagefter kom vi ind i producer rummet, hvor en producer og en grafiker fortalte om deres arbejde, mens optagelserne var i fuld gang på de store skærme i baggrunden. Det var meget sjovt at se i virkeligheden.

Senere tog vi videre ind til centrum, hvor der var mange mennesker alle steder. Vi ville gerne ind på Christiansborg, men køerne var så lange, at vi måtte opgive at komme ind. Det blev derfor til nogle mindre arrangementer, inden vi endte på Købenshavns rådhus, hvor vi drak en Fairtrade Cappucino.

Kulturnat i København bliver afholdt engang årligt og altid fredag inden efterårsferien. Næste år vil vi nok prioritere nogle mindre arrangementer, hvor der forhåbentlig ikke er lige så lang kø.

Resten af min aften blev brugt på en fødselsdag på Hive i godt selskab.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #31 - Copenhagen girl