Outfit #32 - Efterårs outfit

Halloween Tivoli

Tivolihalloween-tivolihalloween-tivoli-2

I weekenden var jeg i Halloween Tivoli med min mor. Det er blevet en tradition for os. Vi har været derinde hvert år i flere år efterhånden. Der var som altid rigtig fint. Fyldt op med græskar og en uhyggelig stemning. Mange af de ansatte i Tivoli var klædt ud med vildt ansigtsmaling eller maske til at skramme folk.

Vi har derinde ved 17-tiden lige inden det blev mørkt, så vi fik oplevet det hele i lys og i mørke. Billederne er klart bedst med lys. Man skal næsten selv opleve stemningen derinde om aftenen. Halloween Tivoli har åben indtil den 6. november. Så i kan stadig nå det, hvis i mangler at se et græskar fyldt Halloween Tivoli.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #32 - Efterårs outfit