Støvler til under 1000 kr.

Nu som premium blogger med nyt design

Simone Damsfeld

Der er sket en masse de sidste 48 timer. Jeg er blevet Premium blogger og har fået nyt design!

Jeg har været til møde hos Bloggers Delight igen og fået en masse inspiration til design af bloggen. Som sagt skal jeg være med til at opstarte et nyt univers sammen med en flok seje blogger, det kan i læse om her. Bloggers Delight får tit nye indstillinger, så design mulighederne bliver større. Vi blev introduceret for alle mulighederne, og jeg har efterfølgende leget med mulighederne på min egen blog.

Jeg har valgt at lave stort set alt om. For jer kan det måske være svært at se alle ændringerne, haha. Måske i opdager dem hen af vejen. Jeg har fået ny header (billedet øverst). Derudover har alt fået ny skrift og nye toner af farver. Jeg har fået en læs mere knap, for at gøre min blog mere overskuelig. Der er blevet færre kategorier, så det er blevet nemmere, at finde rundt i de tidligere indlæg. En smart ny funktion der er kommet, er det lille flag i højre side i menuen. Det er en oversættelses knap, der oversætter hele bloggen fra dansk til fx engelsk eller det sprog læseren vælger. Endnu mere smart er, at computeren husker det, så bloggen fremover er på det valgte sprog. Min facebook-side har også fået nye billeder i form af ny header og profilbillede.

Min blog er nu til at finde sammen med alle de andre Premium blogger her på Bloggers Delight. Om to ugers tid lancerer vi vores nye univers, hvor min blog også kommer til at ligge. Det vil i selvfølgelig komme til at høre mere om. Den sidste ting jeg arbejdet på, er at min blog også skal hedde .com. Så man kan finde min blog på både simonedamsfeld.dk og simonedamsfeld.com.

Hvad synes i om bloggens design? Vil rigtig gerne høre jeres mening om hvad der fungerer og ikke gør. Det er med til at gøre bloggen bedre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler til under 1000 kr.