Hold varmen i kulden

Outfit #36 – Min bomberjakke

Indeholder reklame-links14793777_10207399537772966_2015219209_nSimone Damsfeld  Bomberjakke | Sko | Bukser | Halstørklæde

Hermed min bomberjakke, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg synes den passer godt til efterårsfarverne på bladene. Den er dejlig varm, som overgangsjakke. Så det må gerne blive lidt varmere igen. Jeg har altid et halstørklæde til, da den er lidt åben ved halsen. Så ser det også bare fedt ud til. 😉

Min bomberjakke er fra Sisters Point og er i størrelsen medium. Jeg kan godt lide at jakker er lidt store i det, så man bedre kan bevæge sig i dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold varmen i kulden