Tamaris

Julekalendere

julekalender fra magasin

Links: 1. Lakrids, 2. Bolcher, 3. Kaffe, 4. Vingummi, 5. Chokolade, 6. Chokolade.

Uhhh nu er det snart jul. En af mine yndlings tider på året. Det er simpelhen så hyggeligt med hjerter, lys, julekalendere, julepynt, kakao, gaver, jeg kunne blive ved fra nu af til jul. 😉

Jeg har altid haft mange julekalendere siden jeg var helt lille. Jeg fik endda pakkekalender indtil jeg blev 18. Sidste år fik jeg adventskalender, selvom min mor sagde, jeg var ved at blive for gammel… Det kan vi så alle godt blive enige om, man aldrig bliver! Min yndlings er stadig Kinders chokoladekalender. Jeg fik den normalt af min farmor hvert år, hun er desværre gået bort, så den minder mig om hende.

Jeg har de sidste år givet min far en chokoladekalender i fødselsdagsgave, i ved manden der har alt. Så er det fint med en hyggelig chokoladekalender frem til jul. I år har jeg givet ham en adventkalender fra Summerbird. Han er typen, der glemmer at åbne hans kalender hver dag, så det nemmere at huske hver søndag.

Magasin har hvert år nogle fine julekalendere for enhver smag. Jeg har fundet nogle med lakrids, bolcher, kaffe, vingummi og chokolade. Magasin har mange flere med andre spændende ting. Jeg købte min adventskalender til min far i Magasin Lyngby. Fire lidt større gaver med choklade, mandler og marcipan. Bliver næsten misundelig. 😛

Hvilken julekalender skal I have i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tamaris