Julekalendere

Ugen der gik #2

Simone Damsfeld Synes snart ikke jeg fortager mig andet end at lave lektier, forberede fremlæggelser og en masse afleveringer. Nogen gange må jeg minde mig selv om at der “kun” er 7 måneder og 3 dage tilbage, til jeg får huen på, for at været helt præcis.

I weekenden har jeg været en tur i byen og været sammen med  venner, set film, Gossip girl og lavet afleveringer… Egentlig en hyggelig weekend, der er gået stille og roligt.

Jeg har en kort uge i vente. Jeg har nemlig fri på fredag, hvor heldig kan man lige være på selveste Black friday. Jeg skal ud og shoppe med min mor. Jeg har egentlig ikke noget jeg mangler, men mon ikke jeg falder over noget, som  jeg alligevel ikke kan undvære. Eller måske en tidlig indkøbt julegave? Weekenden byder også på julefrokost, så der er noget at se frem til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalendere