Outfit #35 - Kom vinteren i møde med en poncho

Julekjoler

Indeholder reklame-linksJulekjoler

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Julekjoler

 1 | 2 |3 | 4 | 5

Jeg plejer altid at gå fuldstændig i panik op til jul, fordi jeg simpelthen aldrig kan finde en julekjole. Jeg kan godt lide at min julekjole er afslappet og enkel. I år er jeg på forkant, for jeg har allerede købt min kjole! Jeg købte den i Vero Moda på Black Friday fra mærket Y.A.S. Jeg har fået en kærlighed for blå kjoler juleaften, og det er lige præcis hvad den er. Nu er velour jo allerhøjeste mode, så en højhalset blå enkel velour kjole bliver det. Jeg glæder mig allerede til at have den på.

Her får I lidt inspiration til årets julekjole, så I ikke kommer i panik zonen, som jeg plejer at gøre op til jul. Hvilken farve er bedst til juleaften rød eller blå?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #35 - Kom vinteren i møde med en poncho