Mine julegaveønsker // 2016

Nytårskjoler

Indeholder reklame-linksnytårskjoler

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Det er snart tid til at finde en nytårskjole, hvis i ikke allerede har fundet den. Jeg er lidt i tvivl hvilken jeg skal købe. Jeg har ikke fundet en endnu, og mig som troede jeg havde klaret alle kjolekøb for i år, men niks. Jeg overvejer til gengæld at købe kjole nr. 2 på billedet. Den minder meget om min julekjole, som bare er mørkblå i stedet. Lad mig høre jeres mening. Go eller no go? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaveønsker // 2016