Outfit #39 - En bamset strik

Julefest med Bloggers Delight

Looklab pigerneguld julARCH

I går var jeg til julefest med Bloggers Delight hos Jane Kønig, hvor vi var i deres fine showroom. Der var sørget for lækkert mad, masser af driks og alle fik en lille fin gave med hjem. Vi var i alt 91 bloggere og 8 af os var fra Looklab. Vi har set hinanden til vores blogger møder, men det var første gang vi fik mulighed for at lære hinanden at kende – så hyggeligt 🙂

Senere var der after party på ARCH. Nøj, hvor jeg forelskede mig i de lysene vægge, de er simpelhen så fede at tage billeder ved. Der blev i hvert fald danset en del og ARCH sørgede for, vi ikke gik tørstige hjem.

Her er en lille video fra festen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #39 - En bamset strik