Året der gik 2016

Mine mest læste indlæg

Simone Damsfeld  Jeg håber I havde en god nytårsaften og kom godt ind i det nye år. Jeg starter året ud med at skrive lidt om de mest læste indlæg her på bloggen, da der er kommet nye læsere til. Jeg har efterhånden fået skrevet 200 indlæg her på bloggen. Nogen indlæg er mere historie relateret end andre. Når jeg kigger på mit læsertal over de forskellige indlæg, er det især mine personlige indlæg, som hitter. De to mest læste er mine historier fra folkeskolen og efterskolen. Jeg ved der er kommet en masse nye læsere til og derfor har jeg valgt at samle tidligere indlæg herinde. Forhåbentlig lærer i mig bedre at kende gennem dem. Der skal nok komme et andet indlæg, hvor i bliver sat ind i, hvad jeg vil med bloggen og hvem jeg er som person, men det må i vente lidt på endnu.

  1. Mit mest læste indlæg handler om min personlige udvikling ved at gå på efterskole. Det var det fedeste år med en masse venner og sjov. Indlægget handler mest om skolegangen og fællesskabet. Det kan i læse her!
  2. I folkeskolen havde jeg rigtig svært ved at lære at læse og skrive. Det var et mareridt med prøver og lektier. Med årene blev jeg meget bedre, men mine lærere gav mig stadig de samme karakterer… På min nuværende uddannelse er jeg blevet lidt af en stræber, der går efter de høje karakterer. Det kan i læse om her!
  3. Jeg skrev engang et indlæg om hvad venskab er og hvordan man finder ud af hvem ens bedstevenner/veninder er. Det kan i læse her!
  4. I august måned gik jeg fuldstædig trænings amok. Jeg løb et 10 kilometers løb og slog min egen rekord. Det kan i læse her! Få dage efter slog jeg en ny rekord ved at løbe 101 km ialt på en måned, hvilket jeg stadig synes er vildt. Det kan i læse her!
  5. Jeg rejse til Rom og Amalfi i sommers. Det blev til nogle populære indlæg, dem kan i læse her, her, her, her og her.
  6. Det sidste indlæg jeg vil tage med, er et outfit indlæg fra Bispeberg kirkegård. Det var i foråret de Japanske kirsebær træer blomstrede og alle valfartede til kirkegården for at få billeder. I kan se mine billeder og læse indlægget her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik 2016