Mine mest læste indlæg

Inspiration til outfit #4

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld - outfit inspiration

Nederdel | Trøje | Taske | Sko | Jakke

Så er der outfit inspiration, denne gang med en lækker klassisk jakke fra Vila. Jeg synes den er så fin i den camel farve, måske lidt for kold til nu, men hey det bliver jo forår igen. Jeg har fundet en lækker stik, som jeg faktisk selv ønskede mig i julegave, bare i en anden farve. Jeg er stor fan af striktrøjer og bløde bluser, hvilket I snart får mere af her på bloggen. Husk at mange af butikkerne kører på det sidste udsalg lige nu. I kan tjekke Bestsellers udsalg her! Jeg har allerede fået shoppet en del 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest læste indlæg