Inspiration til outfit #4

Influenza ramt

sickSikke en øv weekend jeg har haft. Jeg er meget sjældent syg og hvis jeg er, prøver jeg ikke at lade mig påvirke af det. Desværre har det været en weekend med voldsom hovedpine, kvalme, svimmelhed og med fryse-hedeanfald. Nok en form for influenza. Jeg har ikke kunne sidde ved min computer eller mobil i længere tid, hvilket er grunden til stilheden på bloggen de sidste par dage. Jeg håber meget at jeg er klar til i morgen, nu hvor skolen er startet op igen og hverdagen er i gang. Jeg var ellers kommet ind i en god træningsrutine med daglig træning, men det har jeg måtte sætte lidt på stand by indtil jeg er frisk igen.

Heldigvis har jeg en kort dag i morgen, så det burde jeg lige kunne holde ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #4