Influenza ramt

Ting jeg glæder mig til i 2017

happy-new-year-2017-images-for-whatsapp-22017 skal nok blive et godt år, i hvert fald bedre end 2016. Jeg har samlet nogle ting, som jeg glæder mig til i 2017.

LOOKLAB

LOOKLAB er endelig ved at være klar til at gå i luften, og det glæder mig helt vildt til. Jeg glæder mig til at se de andre LOOKLAB bloggere igen, hvilket jeg snart skal. 😀 Jeg er sikker på at bloggen nok skal tage en ny drejning i løbet af året, så må vi se i hvilken det bliver.

At blive student

Jeg bliver student! Jeg glæder mig som et lille barn til at jeg bliver student og får huen på. Vognturen glæder jeg mig bestemt også til, det skal nok blive en vild dag. Det er også året hvor mange af mine venner bliver studenter, så den står på fest og farver til sommer.

Fylder rundt

Til maj fylder jeg rundt, nemlig 20 år. Jeg har ikke planlagt noget stort angående min fødselsdag, mere fordi jeg jo også bliver student en måned efter og fordi der sikkert bliver en masse eksamener til den tid. På den anden side er det jo kun hver tiende år man fylder rundt, så lad os se hvad der sker 🙂

Rejser

Ikke at jeg ved hvor jeg skal hen, men jeg glæder mig til at komme lidt væk og bare kunne slappe af. Måske til et nyt land jeg ikke har besøgt før, eller i det mindste noget med lidt action.

Hvad efter sommer?

Som det ser ud nu, ved jeg ikke hvad der kommer til at ske efter sommerferien. Det er lidt uhyggeligt ikke at vide. Jeg har selvfølgelig nogle idéer og muligheder, men hvis jeg ikke får en plads, må jeg jo finde på noget andet. Men jeg glæder mig til at komme videre i min uddannelse og forhåbentligt snart kunne bruge det i praktisk.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Influenza ramt