Ting jeg glæder mig til i 2017

Nike træningstøj

Indeholder reklame-linksnike

Bh | Bluse | T-shirt | Tights | Sko | Top | Armbånd

Januar er den helt store trænings måned. Folk strømmer til fitness centeret for at komme i gang med deres nytårsforsæt eller for at smide lidt af den fede julemad, der blev spist i december. Selvfølgelig er der stadig dem, der træner hver uge og har gjort det længe, dem skal vi også huske. Jeg må indrømme at der er blevet lidt trangt nede i fitness world, hvor jeg træner. Jeg synes altid maskinerne er optaget, specielt cross og løbebånd er populært. Jeg satser stærkt på at folk ikke holder længere end til februar, måske marts. Så vil jeg gerne have fitness world igen med masser af plads og maskiner. Sikke egoistisk man kan være til tider.

Jeg har lavet en fin lille collage med træningstøj fra Nike. Alt sammen i sort, hvilket ikke en gang er med vilje. Nike er mit yndlings mærke når det kommer til træningstøj. Det er så behageligt at have på. De laver tøjet i sådan noget lækkert stof, hvilket er den primære grund til, at det er mit yndlings mærke. Det er også nogle fede design de kommer op med. Jeg har nok fundet de mest klassiske i basic sort, men tjek endelig deres øvrige fede udvalg ud. Dem finder I også under mine links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg glæder mig til i 2017