Køb din gallakjole på udsalg nu

Lancering af LOOKLAB

Looklab pigernelooklab-middagSå kom dagen endelig, hvor vi kan præsentere det nye Looklab! Som I måske husker skrev jeg kontrakt med Bloggers Delight tilbage i oktober måned, og har siden da ventet på det nye blogger univers for unge skulle stå klar. Det gør det nu! Vi er i alt 19 blogs på Looklab, der vil skrive om alt fra mode, livsstil og beauty.

I lørsdags var vi ude at fejre det nye Looklab på Lo jo’s Social. Hvor vi fik lækre burger og cocktails. Senere på aftenen ramte vi byen på Butchers, hvor et bord stod klar til os. Vi havde en super lækker aften, som I måske har set på Looklabs Instragram eller mine sociale medier. Vi alle er glade og spændte på det nye Looklab, og er stolte over at være med.

Jeg håber I vil tage godt imod mig og begynde at følge med her på bloggen. Der vil komme et indlæg, hvor jeg beskriver mig og tankerne bag bloggen nærmere. Indtil videre må I klikke rundt mellem mine over 200 indlæg 🙂

Husk I også kan følge mig på Instagram og Facebook 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb din gallakjole på udsalg nu