Outfit #40 - Mit favorit outfit

Inspiration til outfit #4

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld - outfit inspiration

Top | Bukser | Blazer | Taske | Sko

Skal du til fest, ud med veninderne, et familie arrangement eller fashion week? Så kan dette outfit være det perfekte sæt at tage på. Det kan både bruges til festlige lejligheder og hverdagsbrug. Jeg er især vild med blazeren, der kan styles på flere forskellige måder til en sød eller festlig top.

For mit vedkommende har jeg droppet fashion week, selvom jeg har billetter til et modeshow i morgen aften. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg har brug for at få slappet lidt af. På søndag skal jeg mødes med nogle af Looklab tøserne, hvilket nok skal blive hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #40 - Mit favorit outfit