Frokost med Looklab pigerne

Velkommen til Looklab

Simone Damsfeld Nu kan jeg endelig byde velkommen til det nye univers Looklab, hvor det er min dag til at blive præsenteret. Jeg vil sammen med en flok unge være en af de bloggere, I kan finde på Looklab. Jeg har gået spændt rundt de sidste par uger, med en masse tanker omkring bloggen. Der er blevet lavet nyt design og min blog er blevet rykket over på Looklab. Det var en lidt skræmmende tanke i starten. At skulle flytte hele bloggen væk fra Bloggers Delight, hvor jeg har været plus-blogger. Heldigvis er der kommet noget stort og forhåbentlig bedre ud af det. Jeg er så klar til at blogge en masse spændende indlæg om mode og livsstil til jer. Så I kan godt begynde at glæde jer. I er altid velkommen til at smide en kommentar til mine indlæg, det værdsætter jeg. Smut forbi min Facebook-side “Simone Damsfeld – blog” og Instagram-profil “SimoneDamsfeld” og giv et like, så kan i nemt holde øje med nye indlæg.

Hvem er Simone Damsfeld?

Jeg er 19 år og bor i Storkøbenhavn. Jeg har blogget siden april 2015 på Bloggers Delight, som både basic og plus-blogger. Derudover har jeg haft en Facebook-blog med kusinerne i min familie. Så 3,5 års erfaring har jeg med i bagagen. Til hverdag studerer jeg på Handelsskolen i Lyngby. Jeg er på mit sidste år, og glæder mig utrolig meget til at få studenterhuen på til sommer. I min fritid træner jeg en del løb og fitness. Jeg elsker at holde den sunde livsstil. Det kommer man også til at kunne mærke her på bloggen. Jeg har en kæmpe kærlighed til tøj og mode, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Hvad kan man forvente at læse på bloggen?

Jeg skriver primært om det der inspirerer mig. Der vil være en del om mode, primært outfits billeder, collager og gode tilbud på tøj. Jeg vil også komme med personlige indlæg, så I kan lære mig bedre at kende samt dele oplevelser, rejser, min sunde livsstil og selvfølgelig noget fra mit sociale liv.

Hvor får jeg min inspiration fra?

Mennesker og naturen. Jeg observerer tit mennesker, hvorfor de gør som de gør og hvad de siger. Vi er alle forskellige og har hver vores stil. Det synes jeg er fedt, men jeg har til gengæld lidt svært ved at snakke med en modsætning af mig selv. Jeg elsker naturens farver og måde at udtrykke sig. Jeg sætter pris på at løbe udenfor, og opleve naturens skønhed i gennem dens årstider og i alt slags vejr.114

Hvordan ser en normal hverdag ud for mig?

Jeg står alt for tidligt op for at komme i skole. Jeg er typen, der gerne er i god tid. Jeg har typisk fri ved 16-tiden, nogle dage kl. 15 og andre kl. 17, det er lidt forskelligt. Jeg træner som regel med det samme, når jeg kommer hjem. Derefter i bad og hjælpe med at lave aftensmad. Ellers blogger jeg eller laver lektier. Aftenen bliver brugt på tv/Viaplay/Netflix, blogging og en masse Snapchat, Instagram og Facebook. Mine venner ser jeg primært i weekenden, har en lidt travl hverdag, men finder utrolig nok altid plads til det hele.

En ting I måske ikke vidste om mig. 

Fra min tid i børnehaven til jeg gik ud af folkeskolen hadede jeg at få taget billeder. Jeg var virkelig ufotogen. Man kunne ikke finde mig på gruppebilledet i børnehaven for jeg stak altid af. I folkeskolen brugte jeg gerne flere timer på at forklare læreren, at jeg ikke skulle være med på billeder, der skulle hænge i klassen. Så ville jeg hellere sidde og sætte krydser i min notesbog, og det gjorde jeg så. Vildt at tænke på nu, hvor jeg i mit arbejde med bloggen får taget masser af billeder af mig. Jeg synes virkelig godt om at få taget billeder og er blevet ligeglad med hvad folk tænker, når jeg får taget billeder på åben gade i København.113

Hvad drømmer jeg om?

At min blog bliver succesrig, så jeg en dag måske kan leve af det. Min store drøm er at blive iværksætter og bruge min kreativitet gerne indenfor mode og de sociale medier. En anden drøm er at rejse noget mere. Jeg vil gerne ud og opleve verdenen og dens kulturer. Jeg elsker action. Så udfordringer, der giver adrenalin fx springe i faldskærm, kunne være en fed oplevelse.

Hvad glæder jeg mig mest til ved Looklab?

At komme i gang og følge udviklingen. Jeg kommer til at blogge mere og forhåbentlig få en masse oplevelser med de andre bloggere og en masse events. Jeg glæder mig selvfølgelig også til at få flere læsere. Jeg sætter stor pris på hver og en der læser med. Så STOR tak til jer.

Jeg håber I fik lært mig lidt at kende og at I vil følge med fremover. Jeg har over 200 indlæg liggende på bloggen allerede, så der er masser af  læsestof og inspiration til jer, der vil vide mere.

Husk at følge mig på de sociale medier, både på min Facebook-side og Instagram.

I kan også følge LOOKLAB’s Facebook-side og Instagram, og få nyheder om de andres blogs.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost med Looklab pigerne