Velkommen til Looklab

Fifty Shades Darker

Fitfy shades darkerbiffen

I onsdags havde Fifty Shades Darker premiere i de danske biografer. Selv om anmelderne ikke er begejstret for filmen, havde jeg besluttet mig for at se den. Torsdag formiddag skrev min kusine at hun havde billetter til Fifty Shades Darker og om jeg ikke ville med ind og se den samme aften. Og selvfølgelig ville jeg det!

Filmen er fantastisk. Jeg er specielt vild med at Christian åbner sig mere og fortæller om sin fortid. Man får et nyt forhold til ham og hans fortid. I Fifty Shades Of Grey var Christian en mand uden sjæl, der ikke ville involvere sig følelsesmæssigt i kvinder, indtil han møder Anastasia, der vender om på hans verden. Filmen slutter med at Anastasia bliver bange for Christian og vælger at forlade ham.

I Fifty Shades Darker er Christian opsat på at vinde Anastasia tilbage. Jeg er selv romantiker og elsker når en fyr kæmper for en kvinde. Det må man sige Christian gør. Han må overskride sine grænser for at få Anastasia til at stole på ham igen. Filmen har som bekendt en masse sex-scener og der er ikke sparet på dem… Jeg synes de er blevet filmet ret flot, uden at det bliver for meget. Der er flere ret spændende scener, hvor underlige næsten uhyggelige personer dukker op. Ellers vil jeg sige, at det er en intens romantisk film i forhold til Fifty Shades Of Grey. Jeg vil klart anbefale denne film. Jeg glæder mig allerede til den kommer på Netflix eller Viaplay, så skal den helt sikkert ses igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Looklab