Outfit #38 - Vinter outfit

Solskin i sneen

16711583_10208323249544431_3531481721082989763_nSimone Damsfeld Bagsværd sø

I onsdags benyttede min familie det gode vejr til at gå en tur rundt om Bagsværd sø. Der var simpelhen så smukt med is på vandet og masser af sne. Vejret var virkeligt lækkert. Solen skinnende og der var blå himmel. På solsiden føltes vejret varmere. Jeg fik i hvert fald brugt mine solbriller. Det var sjovt at se hvordan solen havde smeltet al sneen på solsiden, mens der stadig lå masser af sne på den anden side. I kan nok fornemme hvilken side billederne blev taget på. Skønt med frisk luft og en rask gåtur på ca. 8 km i dette vejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #38 - Vinter outfit