Inspiration til outfit #5

Jeg er blevet mørkhåret

 

moerkt-haarSimone Damsfeld I forrige uge tog jeg en spontan beslutning og bestilte tid hos frisøren. Jeg har længe gået med tanken om at få mit hår farvet mørkere. Nu hvor mit pandehår er vokset så langt, tænkte jeg, at nu var det nu. Jeg har ikke været hos frisøren i flere år. Jeg frygter altid mit hår bliver klippet alt for kort, og som lille var jeg bange for, at de klippede ørerne af, haha.

I tirsdags var jeg så til frisøren, hvor jeg fik klippet 5-10 cm af. Jeg havde længere hår bagtil end foran, fordi mine spidser var så slidte og ødelagte. Som I kan se går det nu til lidt under skuldrene og er mørkt. Jeg besluttede mig for at få det farvet en nuance mørkere end jeg havde i forvejen. Selvom mit hår godt kan se lyst ud på billeder, så har jeg normalt gyldenbrunt hår.

Jeg er efterhånden ved at vænne mig til det. Det var underligt i starten at skulle rede håret, når håret pludselig er kortere. Når jeg sætter det op i en hestehale, rammer den mig i nakken, så det kilder. Haha, det skal jeg nok stadig vænne mig til. Jeg er i hvert fald tilfreds med farven. Jeg var lidt bange for, at det skulle blive for mørkt, men det synes jeg ikke, det er blevet. Så nu er jeg mørkhåret, indtil jeg bliver træt af det, og lader det vokse ud eller farver det en anden farve.

Hvad synes I om farven og længden?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #5