Studenterkjoler (over 300 kr.)

Afhængig af flammer 🔥

snapchat
Er jeg den eneste der er afhængig af flammerne på Snapchat? For mig har det stået på i snart et år! Tænk at skulle sende en snap hver dag til den samme person, selvom man er på ferie eller har en travl hverdag.

Jeg går nærmest  i panik, hvis jeg ser et timeglas ved siden af en flamme. Tænk på al den tid, man har brugt på den. For mig er der gået total konkurrence i den og det samme gælder for mine venner.

Så er spørgsmålet bare, hvordan holder man flammerne i live?

Jeg er så tosset, at jeg har en alarm hver morgen, så jeg ved præcis, hvornår der er gået et døgn. Da jeg begyndte på flammerne, havde jeg en alarm kl. 4 om natten. Det var forfærdeligt, men jeg nægtede at vente med at sende snappen senere. (Kan I fornemme hvor elsket jeg var på det tidspunkt, haha.) Jeg sætter min alarm 1-2 min. frem hver dag, afhængig af hvor mange minutter jeg bruger på at sende en snap til mine venner. Selvfølgelig smutter den også engang igennem for mig, så det bliver senere. Jeg har min alarm til 10:04 nu. Bedre tidspunkt, men lige midt i skoletiden. Great…

Jeg vil hellere have at jeg sender den første snap efter et døgn, så jeg har det samme tidspunkt for alle mine ‘flammevenner’, ellers bliver det noget rod at holde styr på. Faktisk noterer jeg, når en af dem jeg har en flamme med, har sendt den første snap på dagen. Så ved jeg hvem, der har sendt og hvem der mangler. Det gør at mine venner ikke skal holde styr på det, men bare sende en snap i løbet af et døgn. Nu snapper jeg alligevel en del med mine venner, så det plejer ikke være et problem.

Lad mig høre om I har flammer med jeres venner og hvad jeres højeste flamme er? Bruger I også en metode eller holder I den i gang på normalvis ved bare at snappe et par gange om dagen? Let me know!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler (over 300 kr.)