Outfit #39 - Strik og nederdel

Inspiration til outfit #6

Indeholder reklame-linksoutfit-1

Skjorte | Jeans | Taske | Sko

 Ihh jeg synes den skjorte er pæn. Er det bare mig? Flæserne gør en hel del. Jeg synes det er et fint feminint og egentlig ret klassisk outfit. Jeg er også vild med rillerne på bukserne, der giver outfitet lidt kant. Husk at hold øje med butikkerne i disse dage. Mange butikker er begyndt at få forårs kollektionerne hjem. Det skal I glæde jer til i mine næste indlæg om”Inspiration til outfit”. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #39 - Strik og nederdel