Outfit #42 - Strik og nederdel

30% på forårsjakker

Indeholder reklame-links

foraarsjakker ellos

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Marts er den første forårsmåned, og det betyder der (forhåbentligt) ikke er længe til, at vi kan smide vinterjakken. Når jeg kigger efter en forårsjakke, vil jeg gerne have den skal have en forårsfarve. Alle mine vinterjakker er mørkeblå, grå eller sort, hvilket jeg godt kan lide når det er koldt og kedeligt i vejret. Om foråret skal det være lysere farver. Mine forårsjakker i farverne lyseblå, lyserød, armygrøn, bordeaux og beige.

Jeg har fundet disse forårsjakker på Ellos.dk. Lige nu kan du få 30% rabat på jakker og sko fra Ellos eget sortiment indtil den 12. marts. I kan aktivere tilbuddet på Ellos hjemmeside. Derudover kan I få 20% rabat på bolig hos Ellos med koden 355431. Gælder ikke tilbud og i forvejen nedsatte varer, samt Odd Molly Home. Gælder til og med 16. marts 2017. Så ingen undskyldninger for ikke at shoppe nu. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #42 - Strik og nederdel