Få rabat som studerende

Serie anbefaling: Riverdale

riverdale

Har I set Netflixs nye serie Riverdale? Jeg begyndte på den i tirsdags og så de 7 afsnit på 2 dage der ligger tilgængelig på Netflix. Kan ikke vente til næste afsnit udkommer senere i denne uge. Den serie har virkelig fanget mig. Jeg har nu altid haft en svaghed for high school film. Gode eksempler er Gossip Girl, The Vampire Diaries, Prettt Little Liars, Carries Diaries og Glee. Alle super gode serier, som jeg klart vil anbefale. Tilbage til Riverdale.

Seriens hovedperson er Archie Comics som bor overfor sin bedste veninde Betty Cooper. De to går på samme skole i Riverdale. Den 4. juli sker der et mysterium, som bliver seriens omdrejningspunkt – To tvillinger Cheryl og Jason Blossom sejler ud på en sø, hvor der  sker en “ulykke”. Den ene tvilling Jason meldes død og byen er i sorg. Ingen ved helt præcis hvordan det skete og hvem der er skyldig. Archie, Betty, Veronica som er den nye pige i byen og Jughead, som er Archie tidligere bedsteven vil prøve at finde en forklaring på “ulykken”. I deres forskning opstår andre problemer og interesser der forstyrre dem.

Hvis dette ikke var grund nok til at se serien, så søg på  K.J. Apa. Det er ham der spiller Archie. Ham den forreste på billedet. I virkeligheden er han mørkhåret. Han er jo vild lækker og charmerende. Seriens fortæller er Jughead, som spilles af Cole Sprouse, bedre kendt som Cody fra Zack og Cody. Endnu en god grund.

I kan se traileren her under 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få rabat som studerende