Inspiration til outfit #7

5 forårsoplevelser du ikke må gå glip af i København

Foråret er over os og varmen er lige så stille begyndt at komme igen. Der sker en masse ting i København i løbet af foråret. Jeg har lavet en lille oversigt over 5 forårsoplevelser, som du ikke må gå glip af i København.

market-copenhagen

Madmarkeder i København 

København bugner af madmarkeder om foråret. Til april vender Kødbyens madmarked tilbage, hvor der er mulighed for en lækker frokost eller eftermiddags snack. Copenhagen Street Food på Papirøen, det nye Westmarket på Vesterbrogade 97 og Torvehallerne er bare en del af de mange madmarkeder.

festivalguide2013_730

Festivaler i København

Der afholdes flere festivaler i København i løbet af foråret. Cph: Dox en filmfestival fra den 16. marts til den 26. marts 2017, Komos festival i Kongens have den 16.-17. juni 2017 og distortion i københavn fra den 31. maj til den 4. juni 2017.

21221972

Hygge på Islands brygge

Lige nu er det populært at vinterbade, men os der foretrækker at vandet er ca. 20 grader, må vente nogle måneder  endnu. I slutningen af foråret er vejret skønt og perfekt til en tur til Islands brygge med vennerne. Der er hyggeligt at sidde ved vandet og se den aktivitet der er på Bryggen. Måske nogle allerede er begyndt at bade i havnebassinet?

bk_kirsebaer

Bispebjerg Kirkegård

I slutningen af april springer kirsebærtræerne ud. Det er sådan et smukt syn at se de lyserøde sakura blomster. Folk strømmer af sted for at at se træerne blomstrer, da det max varer 14 dage. Perfekt som baggrund for et nyt profilbillede.

tivolilyd_3

Fredagsrock i Tivoli.

Hvert år mellem april og september holder Tivoli koncerter på plænen, såkaldt fredagsrock. Der optræder flere af landets og udlandets store kunstnere. I år åbner Gulddreng og Page Four plænen i Tivoli den 14. april. I kan tjekke året program ud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #7