Derfor løber jeg

Outfit #41 – nitte jakken

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Bukser | Trøje | Smykker | Sko

Der er flere måder at sætte tøj sammen. Dette ligner lidt et af mine tidligere sæt, nemlig mit favorit outfit. Jeg har skiftet den grønne bluse ud med en sød lyserød og fundet min nitte-jakke frem. Jakken er efterhånden nogle år gammel. Den er fra Vero Moda og super fin. Som I nok ved har jeg en svaghed for jakker, som jeg har skrevet en del om tidligere. Håber I kan få lidt inspiration til at sammensætte noget af jeres tøj på forskellige måder, så det ikke altid er den samme bluse til de samme bukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor løber jeg