Outfit #41 - nitte jakken

Er det okay, at min krop både elsker og hader mig?

traeningMåske en lidt voldsom overskrift, men jeg tror mange kroppe har det sådan med en. Vi gør nok alle noget vores kroppe elsker og hader os for.

Min krop elsker mig for at jeg lever sundt, spiser masser af frugt, grønt og så varieret som muligt. Jeg er typen, der stadig kun drikker sodavand og spiser slik i weekenderne, ligesom da man var barn. (Egentlig spiser jeg bare det jeg godt kan lide, det bliver også til lidt sødt ind imellem.) Jeg træner og holder mig i gang hver dag. Alt sammen godt for helbredet. Jeg har heller aldrig røget eller noget lignende. Jeg sørger altid for at mine lektier og afleveringer bliver afleveret hurtigst mulig, så jeg ikke skal tænke på dem og stresse i sidste ende. Nu lyder jeg lidt som en “miss perfect”, et kaldenavn jeg engang fik tildelt… Det er jeg bestemt ikke. Der er også bagsider ved at leve som jeg gør. Men jeg er glad for min krop, hvilket er det vigtigste!

Min krop hader mig, når jeg overtræner og glemmer at restituere (holde pause). Jeg får dårlig samvittighed, når jeg spiser slik eller drikker sodavand/alkohol, eller hvis jeg ikke får trænet på grund af en for lang dag i skolen. I weekenderne glemmer jeg nogengange at spise nok. Jeg presser min krop meget. Jeg vil gerne have den skal yde det samme hver dag, hvis ikke bedre. Det har min krop bevist den IKKE kan. Jeg har oplevet at mit immunforsvar svigter… og det har betydet at jeg ligget syg i stedet. Jeg tænker meget over kost og motion, faktisk så meget at det bliver usundt. Jeg kommer til at overtænke, nogengange er det utroligt at mit hoved ikke er faldet af, haha. Mest af alt hader min krop min mobil. Jeg har den altid i hånden og har engang formået at forstue en finger, fordi jeg havde holdt min mobil for meget. Min søvn bliver ødelagt, fordi jeg ikke tør have min mobil på lydløs, igen så dumt.

Jeg tror det er vigtig, man giver sig selv lov til at spise, hvad man vil, så længe man gør det med måde. Det er sundt at røre sig, men man skal passe på det ikke tager overhånd. Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler. Ikke stresse sig selv. Vær sammen med de mennesker, der gør en glad og ikke tænke over hver en lille ting i livet. Og ikke mindst leve i nuet, så de sociale medier ikke tager overhånd… (Jeg har meget at lære endnu!)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #41 - nitte jakken