Er det okay, at min krop både elsker og hader mig?

Outfit #42 – Træningstøj

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Simone Damsfeld Nike sko

Lignende jakke | Lignende bluse | Tights | Sko

I dag vil jeg vise et af de sæt tøj jeg træner i. Mit yndlings mærke i træningstøj er klart Nike. De laver det lækreste og flotteste træningstøj. Jeg kan virkelig godt lide kvaliteten af deres tøj og sko. Både mine sko og tights er fra Nike og begge helt nye. Min bluse er også ny. Jeg havde brug for en langarmet bluse til nu, hvor det er koldere. Normalt træner jeg i en Nike t-shirt, som jeg har en del af efterhånden. De er virkelige bløde og lækre. Min løbejakke er fra mærket Soc, den har jeg haft siden 2013, hvor jeg startede med at løbe. Den holder ret godt, må jeg indrømme. Jeg løber flere gange om ugen, så den bliver brugt flittigt.

Hvis jeg skal nævne to ting jeg bedst kan lide ved dette sæt, så er det mine tights og sko. Jeg faldt for “Just do it” skriften ned at siden. Den gør at de ikke bare er sorte og kedelige. Mine løbesko er ret så seje. De har en selvlysende refleks, så de lyser når lys rammer dem, fx en gadelampe eller en bil, når man er ude at løbe. I kan se det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det okay, at min krop både elsker og hader mig?