Outfit #42 - Træningstøj

Inspiration til outfit #9

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld - outfit inspiration

Skjorte | Taske | Sko | Jeans

Sikke et skønt vejr vi har i øjeblikket. Man bliver jo helt glad i låget af det. Min dag i går gik med en del praktiske ting derhjemme. I dag bliver den brugt på min sidste dansk aflevering. Synes der er mange opgaver og afleveringer lige nu, men det er også slutspurten inden eksamenerne.

Jeg har fundet dette fine sæt frem. Jeg er især vild med skjorten, den er så sød og sommerlig. Prøv at klikke ind på skoene for at se dem ordentligt, de er så fine med knuden. Jeg er selv på udkig efter nye sneakers, men skal lige finde de rigtige. Mangler egentlig bare et par sorte klassiske. Jeg har mange andre farver i forvejen, men har slidt mine sorte op. Måske jeg skulle lave et indlæg om sneakers?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #42 - Træningstøj