Bloggen fylder 2 år!

Bum så blev det skam mørkt

Simone Damsfeld Simone Damsfeld

Jeg har været til frisøren igen. Mit hår tog ikke rigtig imod hårfarven sidste gang, så jeg besluttede at få det farvet lidt mørkere. Mit hår ser næsten helt sort ud på billederne. Haha, det er det ikke. Disse billeder er også taget samme dag jeg fik det farvet, hvilket nok også har noget med det at gøre. I kan se her hvordan det så ud efter min første farvning. Der er virkelig stor forskel, synes jeg. Måske lidt for mørkt, men nu må vi se om det falmer lidt om et par dage, lige som sidst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 2 år!