Bum så blev det skam mørkt

Nu starter sæson 4 af SKAM

Skam sæson 4

Har I også gået og tænkt “hvem mon hovedpersonen bliver i SKAM sæson 4?” Det tror jeg mange af os har. Jeg har hørt mange bud på, hvem det kunne være. Nok flest har sagt Sana, da vi stadig ikke ved så meget om hende og hun stadig er mystisk. Ellers kunne det også blive Vilde, men mange føler de allerede kender karakteren Vilde godt. Det kunne jo også være endnu en dreng? Hm… Men hvem er så den nye hovedperson vi nu skal følge i sæson 4?

Hovedpersonen  i sæson 4 af SKAM er endelig blevet offentliggjort. Billedet afslører det måske lidt for meget. Det er nemlige Sana. Det er allerede på mandag sæsonen starter. Desværre er der også en trist nyhed for os der elsker SKAM. Sæson 4 bliver nemlig den sidste sæson…

I denne sæson skal vi følge Sana, som er ret mystisk og skummel. Vi ved faktisk ikke så meget om hendes historie eller baggrund, andet end hun er muslim. Så det bliver spændende at følge hende denne gang. Det er jo også sæsonen hvor William kommer tilbage. Hvad mon der sker mellem Noora og ham?

Jeg glæder mig i hvert fald til sæsonen starter. Skal I se med på sæson 4?

Rikke fra Katoni har lavet en guide til hvordan man ser SKAM sæson 4. Det kan man nemlig på flere forskellige måder. Det kan du læse meget mere om her i hendes guide.

I kan se trailer her under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bum så blev det skam mørkt