Studenter jumpsuits

Inspiration til outfit #10

Indeholder reklame-links

Simone Damsfeld - outfit inspiration

Jakke | Bluse |Bukser | Sko | Øreringe | Ring | Halskæde

Et lækkert farverigt outfit, mens vi venter på bedre forårsvejr. Jeg har efterhånden en del bukser i dette design. Jeg har næsten lige købt et par i sorte, som jeg er blevet rigtig glad for. De er dejlig behagelige at have på og er lige nu blevet mine foretrukne. Blomster er blevet populært både på denim, jakker, bukser og bluser. Derfor har jeg har fundet en fin lyseblå bluse og en lækker læderjakker. Jeg har fundet lidt smykker, som passer meget godt til. Jeg har faktisk selv halskæden i sølv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenter jumpsuits