Inspiration til outfit #10

Serie anbefaling: Døde piger lyver ikke

Døde piger lyver ikke

“Døde piger lyver ikke” eller på engelsk “Thirteen reason why” er normalt ikke en titel på en serie, som jeg gider eller tør se. Jeg fik den anbefalet af min kusine, som jeg deler samme film, serie og musik smag med. Vi er ret ens på det punkt. Hun synes jeg SKULLE se den, for den ville lige være noget for mig. Her må jeg igen sige, hun kender mig godt. For nøj, en fangende serie. Kender I det, hvor man bare bliver nødt til at se, hvad der sker og ikke kan stoppe med at se videre på afsnittene? Det er lige hvad der er specielt ved netop denne serie. Den er fangende og den gør det med vilje.

Døde piger lyver ikke handler om Hannah Baker der begår selvmord. Hovedpersonen vi følger er Clay Jensen, som gik i skole med Hannah. To uger efter Hannahs død finder han en pakke på hans dørtrin, hvori der ligger 13 kassettebånd optaget af Hannah Baker i dagene op til hendes død. I båndene fortæller Hannah de 13 grunde til hun begik selvmord. Hvert bånd handler om en ny person. Så personerne før Clay har alle hørt Hannahs hemmeligheder og hendes syn på personerne. For at Clay kan høre sit bånd, skal han lytte til båndene i rækkefølge, før han finder ud af hvorfor Hannahs begik selvmord.

Lyver en død pige? Hvad gør man som klassekammerat og tidligere ven? Og hvad gør man som forælder, der ingenting ved om grunden til deres pige tog det valg? Er det skolens skyld? Og har hun i virkeligheden hele tiden råbt om hjælp?

Få svarene på Netflix i serien “Døde piger lyver ikke”. Alle afsnittene varer en time og der er i alt 13 afsnit, et for hvert bånd. Hvilket et tror I er Clays?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til outfit #10