Slutspurten

Spar 25% på Justspotted og Moodings

Indeholder reklame-linksmoodings

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

moodings-png-1

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Mellem den 1 – 3. maj har Justspotted og Moodings et vildt fødselsdagsudsalg med 25% på alt i begge webshops, så der er mange penge at spare disse dage. Jeg har fået en rabatkode “DB25”, hvor I kan få de 25%. 🙂

Jeg har fundet mine yndlings produkter, som jeg viser frem ovenover på billederne. Jeg er stor fan af de fine plakater, især dem med planterne. Jeg elsker at de er enkle og at man kan hænge flere ved siden af hinanden, og at de ligesom passer sammen. Det kan man ikke rigtig sige om vægmalerier. De små fade er også bare så fine at have stående med vaser eller krydderier på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutspurten