Outfit #45 - Siv

Inspiration til outfit #11

Indeholder reklame-linksSimone Damsfeld - outfit inspiration

Bukser | Bluse | Sko

Jeg har fundet et et matchende sæt fra Y.A.S. Rigtig fint og afslappende, hvis du spørger mig. Nu skal jeg nok snart stoppe med at  linke til de business lignende bukser. Dem har I nok lagt mærke til, at jeg har skrevet meget om. Nok fordi jeg har en del og bliver ved med at købe dem i flere farver og modeller. Don’t judge me. I forstår hvad jeg mener, hvis I selv har nogle. Dette sæt kan nemt bruges til hverdagsbrug eller fx et familie arrangement.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #45 - Siv