Outfit #46 - Ridepigen

Takeover på Looklabs Instagram den 20. maj

Takeover på Looklab

På lørdag den 20. maj laver jeg en takeover på Looklabs instastory på Instagram, hvor I kan følge min dag. For mig er det nemlig en speciel dag. Jeg fylder 20 år og skal bruge dagen sammen med min familie og venner.

Jeg har allerede en masse planer for dagen. Jeg skal til gammel elevdag på min tidligere efterskole (Høng Efterskole) om eftermiddagen. Senere kører mine venner og jeg hjem til mig, for at fejre min runde fødselsdag, hvor min familie også kommer. 😉 Så følg med på lørdag på @looklabdk og følg mig @simonedamsfeld på Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #46 - Ridepigen