Takeover på Looklabs Instagram den 20. maj

Min 20 års fødselsdag

18643538_10209162625649061_627990513_nHøng Efterskole 13/14toffifee lagkage med jordbærbogstav ballonersimone-og-venner

I lørdags havde jeg fødselsdag og fyldte 20 år. Jeg blev vækket med sang og gaver af mine forældre, bror og kusine. Om formiddagen kørte min kusine og jeg afsted mod Høng, hvor vi skulle til gammel elevdag på Høng Efterskole. Det er altid så hyggeligt at være tilbage på skolen, hvor vi har så mange gode minder. Der er lavet en del om på bygningerne og udendørs omgivelserne, men det er også en gammel skole. Nogle af af mine bedste venner og veninder er fra tiden på efterskolen. Vi taler stadig sammen næsten hver eneste dag.

Senere på eftermiddagen kørte mine venner og jeg hjem til mig, for at fejre min fødselsdag sammen med min familie. Vi fik en masse god mad og festede til tidlig morgen. Hvis I fulgte med på Looklabs Instagram kunne I følge min dag derinde. Jeg havde i hvert fald en skøn dag med familien og vennerne, som jeg sent vil glemme. Som I nok kan se kørte jeg ballon stilen fuldt ud. Haha, så typisk mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Takeover på Looklabs Instagram den 20. maj