Min weekend i Gilleleje

Outfit #47 – Solskin

Indeholder reklame-links 

Simone DamsfeldSimone Damsfeld Simone Damsfeld

Taske | Bluse | Shorts | Solbriller

I får lige weekendens outfit fra min sommerhustur i Gilleleje. Jeg havde min nye denim off shoulder bluse på, som jeg fik i fødselsdagsgave. Tasken er også en fødselsdagsgave, som jeg allerede har brugt en del. Ligeledes er mine Ray Ban solbriller. Hvis I husker de mange bukser, jeg har skrevet en del om de sidste par måneder, så er det de samme par, bare i en shorts udgave. Dem er jeg sikker på, jeg kommer til at bruge meget hen over sommeren. De er fantastiske. Skal have købt dem i flere farver, så jeg har til forskellige sæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i Gilleleje