Mine seneste køb og gaver

En pause fra eksamenslæsningen

kaffepause

Jeg er endelig halvvejs gennem mine eksamener. Jeg har knoklet hver dag til langt ud på natten, for at nå det jeg skulle. Jeg vil rigtig gerne gøre det godt og ved der ligger et stort pres på mig. Samtidig er det også vigtigt at holde en pause en gang imellem, så hovedet ikke bare bliver fyldt med begreber og fagord, som man skal kunne. Faktisk lærer jeg bedst ved at komme lidt væk fra eksamensracet i nogle timer og så tilbage for at øve igen.

Der har været 8 dage imellem min seneste eksamen, og den næste jeg skal op i. Jeg har forberedt alt, så der burde være styr på det. Derfor brugte jeg weekenden sammen med vennerne i byen fredag og lørdagen med min kusine i Field’s, hvor vi fik shoppet nyt tøj til sommeren. Senere på dagen stod den på running sushi og en biograftur, hvor vi så Baywatch. Den kan jeg virkelig anbefale, hvis man gerne vil have et godt grin og se på veltrænede mænd og kvinder.

For mig er det vigtigt at der er noget at se frem til mellem eksamenerne, så det ikke kun er intensiv forberedelse. Jeg har en god veninde, der blev student i går. Så nu glæder jeg mig endnu mere til det bliver min tur! Hvilket er om 4 eksamener og 11 dage…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine seneste køb og gaver