Sommerkjoler

Serie anbefaling: The Royals

the-royals

The Royals handler om en britisk kongefamilie i London. De lever med rigdom og kongelig glans, hvor magt betyder alt. Familien har en masse problemer og kongefamilien gør alt for at skjule dem for offentligheden. For hvad sker der når den først fødte prins dør? Er den næste prins så klar til at tage over, hvis kongen dør? Og hvad ville der ske, hvis kongen gik hen og døde? Kan man stole på sine livvagter og hvad er rigtig kærlighed, når man er kongelig? Kan man tillade sig at leve et “normalt” liv som kongelig?

Alt dette får kan svar på i The Royals og meget mere til. Den er pænt sagt fucked up i starten, så ved I det. Men hvis I elsker Gossip Girl, vil I elske The Royals. Jeg er nu for anden gang i gang med at se serien. De første 3 sæsoner ligger tilgængelig på Viaplay.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjoler