Sommerkjoler og jumpsuits

Indeholder reklame-links

sommerjumpsuits

 1 | 2 | 3 | 4 sommerkjoler

 5 | 6 | 7 | 8

Selvom det danske sommervejr ikke er noget at råbe hurra for, så har jeg fundet nogle flotte sommerkjoler og jumpsuits frem til jer. Vi har jo lov at håbe at sommeren snart kommer for at blive et stykke tid. Måske er nogle af jer på ferie eller snart på vej på ferie. Så kan I få lidt inspiration til det sidste i kufferten. Man kan vel altid bruge en ekstra kjole eller jumpsuit. Sådan er det i hvert fald i mit tilfælde. Haha, det har I nok også opdaget på bloggen.

BTW, så har jeg haft brug for at få en lille pause fra tasterne efter jeg blev student, for at nyde tiden som student med mine venner. Derfor har jeg droslet lidt ned med indlæg og billeder på det seneste. Jeg tænker, jeg så småt begynder at komme tilbage fra næste uge af. God ferie til jer derude – håber I nyder den, hvis I er så heldige at have ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tid på Lyngby Handelsskole Knord